Freerunning bij Flexbeweging

Over ons

 

Wie wij zijn en wat wij doen

Op 20 januari 2020 is Flexbeweging officieel gestart. Flexbeweging is een organisatie dat lessen en evenementen organiseert. Wij specialiseren ons vooral op de sport Freerunning. Wij streven naar kwaliteit boven kwantiteit.

In de toekomst willen wij uitbreiden met verschillende sporten en willen wij onze eigen Freerungym.

freerun sprong flexbeweging freerunning
freerun sprong flexbeweging freerunning

Onze Visie voor Freerunning

In de visie van Flexbeweging is ieder persoon uniek, met een eigen karakter, persoonlijkheid en tempo van ontwikkeling, Flexbeweging focust zich vooral op het individu, wij vinden het belangrijk dat iedereen zich goed kan ontwikkelen op zijn of haar eigen niveau.

Wij besteden veel aandacht aan een positieve sfeer en een gevoel van welkom en waardevol zijn. Iedereen moet met plezier naar de lessen van Flexbeweging gaan en zich fijn en veilig voelen in de groep. Wij geloven dat de ontwikkeling dan het best en het snelste vergroot word.

Maak kennis met Joël

De oprichter van Flexbeweging heet Joël van der Woude. Hij is 19 jaar en doet al vanaf zijn 12e jaar aan Freerunning. In het begin was hij nog niet zo serieus, maar rond zijn 15e jaar is hij serieuzer gaan trainen om beter te worden.

Afgelopen jaar heeft hij de opleiding Alfa-College Sport en Bewegen afgerond. Hij focust zich nu volledig op Flexbeweging.

Zijn droom is om later een eigen sporthal te hebben, die speciaal is ingericht voor Freerunning. Hij wil graag jongeren helpen die in een moeilijke periode zitten, daarbij wil hij dat kinderen meer gelegenheden krijgen om te kunnen sporten, vooral omdat deze generatie gedigitaliseerd is.

freerunning eigenaar flexbeweging

Proefles

Weet je het nog niet zeker? Neem dan een GRATIS proefles!