Wilgenlaan

Wilgenlaan, Groningen

Sinds 16 september 2020 bieden wij Freerunning aan in Groningen in de wijk Selwerd. Wij mogen hiervoor gebruik maken van de gymzaal aan de ‘Bekenkampschool’. Dit is onze tweede locatie waar we Freerunning aanbieden namens Flexbeweging.

De lessen Freerunning in Groningen aan de Wilgenlaan worden gegeven op woensdag vanaf 17:00.
Voor de precieze tijden kijk op ons lesrooster of kijk hieronder in het tabel.

Freerunning,

Wat word er aangeboden?

Bij Flexbeweging zijn er op het moment twee soorten trainingen dat je kunt volgen. In Groningen hebben wij nog geen vrije training, in de toekomst willen wij dit wel aanbieden in Groningen. Klik hieronder als je meer wil weten over de Freerun les of vrije training.

WOENSDAG   Groningen
Wilgenlaan 1 Selwerd  
17:00 – 18:00 6 – 9 jaar  Freerunles
18:00 – 19:00 10+ Freerunles
     
ZATERDAG   Groningen
Wilgenlaan 1 Selwerd  
14:00-15:00 6 – 15 jaar  Freerunles
15:00-16:30 12+  Vrije training

Proefles

Weet je het nog niet zeker? Neem dan een GRATIS proefles!

Waar je ons kunt vinden:

9741 BX Groningen
freerun backflip flexbeweging freerunning

Is Freerunning veilig?

Freerunning is juist het tegenovergestelde van onveilig, bij Freerunning leer je controle te krijgen over je mindset, lichaam en je bepaald zelf de risico’s dat je neemt. Tijdens de lessen leren wij je hoe je op een veilig manier gaat freerunnen en tijdens de lessen word je steeds meer bewust van wat je wel of niet kan. 

Bij Freerunning doe je alleen wat je kan en oefen je wat je nog niet kan op een veilige manier, zoals met een dikke mat in de gymzaal.

Waarom Freerunning?

Je ziet overal waar je bent de perfecte oefenplaats voor Freerunning. Gewoon op de bank zitten? echt niet! Als freerunner ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamsbeheersing en kracht. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zelfs op plaatsen die je al duizenden keren hebt meegemaakt.

Freerunning is niet een sport waarbij je vecht om beter te zijn dan een ander, je traint voor jezelf, maar met anderen. Bij Flexbeweging zijn we één grote familie, we motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen. We helpen elkaar om al onze angsten te overwinnen. Dit doen we door doorzettingsvermogen te trainen en creativiteit te stimuleren!

Binnentraining is uiterste geschikt om nieuwe of moeilijke elementen te leren in een gecontroleerde en uitdagende omgeving voordat je ze op straat uitprobeert. Tijdens de training ligt de focus op het ontwikkelen van jezelf fysiek, mentaal en sociaal. Tijdens de training word je begeleid door een gediplomeerde coach en ga je stap voor stap kennismaken met alle vlakken van het Freerunning.