Freerun les

freerunles flexbeweging freerunning

FREERUNNING LEER JE BIJ FLEXBEWEGING

Ons doel is om alle leerlingen mentaal en fysiek te laten groeien doormiddel van onze freerunning lessen!

Zelf ontdekkend leren blijkt zeer effectief! Een onderzoek op het gebied van motorisch leren geeft aan dat kinderen het meeste leren door te proberen. Wij stimuleren dat daarom tijdens de lessen.

Freerun les

Om de kwaliteit van de freerun les te waarborgen zijn alle trainers opgeleid om er voor te zorgen dat elke les veilig, leuk, uitdagend en gestructureerd verloopt!

Tijdens de freerunning les is het de bedoeling dat je alles op je eigen tempo opbouwt. Je begint met kleine sprongen, makkelijkere bewegingen naar een zachte ondergrond en bouwt het op naar moeilijkere bewegingen op hardere ondergronden.

Kijk bij locaties om te kijken of de lessen ook bij jou in de buurt zijn.

freerunles flexbeweging freerunning wallrun

PROEFLES

Weet je het nog niet zeker? Neem dan een GRATIS proefles!

Is Freerunning veilig?

Freerunning is juist het tegenovergestelde van onveilig, bij Freerunning leer je controle te krijgen over je mindset, lichaam en je bepaald zelf de risico’s dat je neemt. Tijdens de lessen leren wij je hoe je op een veilig manier gaat freerunnen en tijdens de lessen word je steeds meer bewust van wat je wel of niet kan. 

Bij Freerunning doe je alleen wat je kan en oefen je wat je nog niet kan op een veilige manier, zoals met een dikke mat in de gymzaal.

Waarom Freerunning?

Je ziet overal waar je bent de perfecte oefenplaats voor Freerunning. Gewoon op de bank zitten? echt niet! Als freerunner ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamsbeheersing en kracht. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, zelfs op plaatsen die je al duizenden keren hebt meegemaakt.

Freerunning is niet een sport waarbij je vecht om beter te zijn dan een ander, je traint voor jezelf, maar met anderen. Bij Flexbeweging zijn we één grote familie, we motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen. We helpen elkaar om al onze angsten te overwinnen. Dit doen we door doorzettingsvermogen te trainen en creativiteit te stimuleren!

Binnentraining is uiterste geschikt om nieuwe of moeilijke elementen te leren in een gecontroleerde en uitdagende omgeving voordat je ze op straat uitprobeert. Tijdens de training ligt de focus op het ontwikkelen van jezelf fysiek, mentaal en sociaal. Tijdens de training word je begeleid door een gediplomeerde coach en ga je stap voor stap kennismaken met alle vlakken van het Freerunning.