Subsidies

Subsidies voor Freerunning

Lukt het vanwege financiële redenen niet om de contributie te betalen? Dan zijn er twee organisaties waar je een aanvraag kan doen voor een vergoeding, Stichting leergeld en Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op deze manier kan uw kind toch mee doen met Freerunning bij Flexbeweging.

Stichting leergeld

Om financiële redenen kunnen steeds meer kinderen in Nederland niet deelnemen aan activiteiten die normaal zijn voor hun leeftijdsgenoten. Zoals Freerunnen bij Flexbeweging.

Stichting Leergeld wil deze kinderen laten meedoen. Via 100 lokale Leergeld stichtingen biedt zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen.

Werkwijze

Je kunt als ouder / verzorger uw kind zelf aanmelden.

Een aanvraag kan op verschillende manieren ingediend worden:

  • Bij voorkeur door het versturen van het volledig ingevulde digitale aanvraagformulier
  • Ook kan men een telefonische vragen stellen via telefoonnummer: 088-2308820 (bereikbaar van ma t/m vr van 9.30-12.00 uur)

Na de aanvraag word er contact met je opgenomen, voor meer informatie klik hier

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is tot 250 euro. Flexbeweging laat de kosten vervallen boven de 250 euro voor een abonnement op onze Freerun lessen.

Dit betekent dat als het Jeugdfonds Sport & Cultuur jou het maximale bedrag van €250,- betaald. Dat je zelf niets hoeft te betalen voor het volgen van lessen Freerunning.

Hoe werk het?

Als ouder / verzorger kun je niet zelf een aanvraag indienen bij de “Stichting Jeugd Sport en Cultuur”. Dit kan alleen door een intermediair, zoals een docent, een buurtsportcoach, schuldhulpverlening of jeugdzorg.
Hij of zij kent de spelregels en weet of uw kind in aanmerking komt. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, kan uw kind meestal binnen drie weken sporten. Wilt u een aanvraag indienen? Download dan de ouderkaart, vul de kaart in en neem het mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

In de buurt kun je altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur vinden. De contactgegevens van alle fondsen vind je op de website van Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Lees hier meer over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur

stichting-leergeld_freerunning
sportfonds freerunning

Proefles

Weet je het nog niet zeker? Neem dan een GRATIS proefles!