Subsidies voor Freerunning

Lukt het vanwege financiële redenen niet om de contributie te betalen? Dan zijn er twee organisaties waar u een aanvraag kan doen voor een subsidie, Stichting Leergeld en Jeugdfonds Sport & Cultuur. Op deze manier kan uw kind toch meedoen met Freerunning bij Flexbeweging.

Stichting leergeld

Om financiële redenen kunnen steeds meer kinderen in Nederland niet deelnemen aan activiteiten die normaal zijn voor hun leeftijdsgenoten. Zoals Freerunnen bij Flexbeweging.
Stichting Leergeld wil deze kinderen laten meedoen. Via 100 lokale Leergeld stichtingen bieden zij deze kinderen kansen om te kunnen deelnemen.

De kernwaarden van Flexbeweging

Altijd gericht op persoonlijke ontwikkeling
Jezelf op een nieuwe manier ontwikkelen.
Veiligheid op 1
Persoonlijke aandacht

Werkwijze

U kunt als ouder / verzorger uw kind zelf aanmelden.
Een aanvraag kan op verschillende manieren ingediend worden:

  • Bij voorkeur door het versturen van het volledig ingevulde digitale aanvraagformulier; Veendam Groningen
  • Ook kan men een telefonische vragen stellen via telefoonnummer: 088-2308820 (bereikbaar van ma t/m vr van 9.30-12.00 uur)

Na de aanvraag wordt er contact met je opgenomen, voor meer informatie klik hier

Jeugdfonds Sport & Cultuur

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is tot 300 euro. Flexbeweging laat de kosten vervallen boven de 300 euro voor een abonnement op onze Freerunlessen.

Dit betekent dat als het Jeugdfonds Sport & Cultuur jou het maximale bedrag van €300,- betaalt. Zodat je zelf niets hoeft te betalen voor het volgen van lessen Freerunning.

Hoe werkt het?

Als ouder / verzorger kun je niet zelf een aanvraag indienen bij de “Stichting Jeugd Sport en Cultuur”. Dit kan alleen door een intermediair, zoals een docent, een buurtsportcoach, schuldhulpverlening of jeugdzorg.

Hij of zij kent de spelregels en weet of uw kind in aanmerking komt. Als de aanvraag wordt goedgekeurd, kan uw kind meestal binnen drie weken sporten. Wilt u een aanvraag indienen? Download dan de ouderkaart, vul de kaart in en neem het mee naar de afspraak met de intermediair.

Lees hier meer over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur

Heb je vragen? We helpen je graag :D